Hajdúszoboszló, kedvező adottságaival és szolgáltatásaival, egész éven át várja vendégeit akár aktív akár passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés melletti szabadidő alkalmat ad a helyi vendéglátóhelyek, változatos városi programok és rendezvények felfedezésére.

Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Hajdúszoboszlói Fürdő - Gyógyfürdő - belső fürdő csarnok

Hajdúszoboszlói Fürdőkomplexum

A város turisztikai vonzerejét első sorban az egész évben nyitva tartó Gyógyfürdő és Aqua-Palace, illetve a nyáron üzemelő 30 ha területen elhelyezkedő Strand, a végtelen csúszdaélményekkel teli Aquapark és az új Prémium Zóna élményfürdő adja. Természetesen gyerekmedencék, játszóterek, úszómedence is az élmény részét képezik a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki számára. Ha teljes körű nyaraló élményre vágyik, a Hajdúszoboszlói Fürdőkomplexum mindent megad Önnek, amiről csak álmodik.

Bővebben a Hajdúszoboszlói Fürdőkomplexumról itt>>

Holidays Club Resorts - Szabadidő - Programok a környéken

Programok a környéken

A Hajdúság szívében rengeteg izgalmas felfedezni való várja. Az épített emlékek mellett számtalan kiállítás, kalandpark és izgalom vár városon belül. Ám ha kirándulásra vágyunk számtalan lehetőség közül választhatunk. A közeli a Hortobágyi Nemzeti Parkban a pusztai életbe nyerhetünk betekintést, míg Debrecen városában a hangulatos óváros és a Nagyerdei Park rejt izgalmakat számunkra. A Nyíregyházi Állatkert pedig maradandó élményeket nyújthat minden állatbarát számára.

Bővebben a programokról itt>>

Holidays Club Resorts - Szabadidő - Rendezvények

Rendezvények

Hajdúszoboszló állandó lüktetésben van. Az állandó látnivalókon kívül is akad mivel eltölteni a medencén kívüli időnket. Cirkusz, szabadtéri koncertek, musical és színházi előadások, bulik és fesztiválok várnak minden nyaralót és telelőt.

Bővebben a rendezvényekről itt>>

Holidays Club Resorts - Szabadidő - Biciklitúrák

Biciklitúrák

Amennyiben biciklivel készülnek a nyaralásra és szeretik két keréken is bejárni a nyaralóhelyet és környékét, tudunk ajánlani néhány izgalmas útvonalat.

Bővebben a biciklitúrákról itt>>

Holidays Club Resorts - Szabadidő - Túrázóknak

Túrázóknak

A környék a természetjárást kedvelő turistáknak is kínál lehetőségeket. A hortobágyi kirándulások alkalmával a puszta növény- és állatvilágával ismerkedhetünk meg.

Bővebben a túraútvonalakról itt>>

Ha még nem találta meg hol pihenje ki az egész éves fáradalmait, ne keressen tovább! Hajdúszoboszló minden igényt kielégítő üdölőhely, ahol a fürdőzés mellett is számtalan kikapcsolódási lehetőség várja. Böngésszen akciós ajánlataink között és foglaljon még ma>>