A Holidays Club Resorts kiváló esküvőhelyszín lehet, ha Hajdúszobolói Fürdő közelében szeretné megtartani családi, meghitt kis létszámú (maximum 40 fős) lakodalmát, ahol akár egy hosszú hétvégére is elszállásolható a násznép. Sőt az ifjú párnak akár a nászút is megoldott, hiszen a kényelmes szobáinkban minden adott néhány romantikus nap eltöltésére, az Alföld egyik legkedveltebb üdülővárosában.

Fontosnak tartjuk, hogy az ajánlatadástól, a szervezésen át, az esküvő lebonyolításáig személyesen végig kísérjük az esküvőt. Éppen ezért az egyedi elképzelések teljesítésében is rugalmasak vagyunk és minden esküvő megkapja a kellő odagfigyelést Tőlünk.

Esküvőhelyszín

Képzeljétek el magatokat, ahogy egy csillagfényes nyári estén lampionokkal és gyertyákkal díszített kertünkben, ahol együtt ünnepeltek barátaitokkal és családtagjaitokkal. A szertartást a szálloda udvarán vagy a szálloda halljában is le lehet bonyolítani, rossz idő esetén pedig akár az első emeleti közösségi térben. A közjegyző is természetesen házhoz jön, igény szerint (bár fontos, hogy jó előre lefoglaljuk az időpontot). Amennyiben templomi esküvőre is igényt tartanak, a városban katolikus, református és görög katolikus templom is működik, amikhez szívesen adunk elérhetőségeket.

Vendéglátás

A Holidays Club Resortsban mi biztosítjuk a cateringet, italt, felszolgálást, tehát a szolgáltatások színvonala garantáltan a megszokott, magas színvonalat képviseli. A  dekoráció is lehet egyedi , minden egyéb szolgáltatót is kiválaszthat az ifjú pár, de mi is tudunk – bevált – szolgáltatókat ajánlani.

Bensőséges, családias esküvő Hajdúszoboszló szívében:

  • polgári ceremónia kerthelységben
  • szállás és vendégfogadás 40 főig
  • 5 perc sétára a Hajdúszoboszlói Fürdőtől
  • esküvői fogadás és vacsora családias éttermünkben
  • táncos mulatság – igény szerint zenész, dj kontakt felkutatása
  • egy hétvégén csak egy esküvőt rendezünk, így a helyszín esküvőtők idejére csak a Tiétek
  • esküvőket egész évben vállalunk

Tippek esküvői fotózás helyszínére

Számtalan lehetőség közül választhatnak, de íme néhány: