Céges csapatépítő rendezvények

Rugalmas megoldások minden igényre.

Számtalan programlehetőség mind Titeket vár, ha a Holidays Club Resorts-t választjátok céges rendezvényetek helyszínéül. A csapat összetétele, a csapatépítő célja, az egyedi igények és időbeosztás alapján nemcsak a gördélekeny és problémamentes lebonyolításban segítünk, de akár külsős programok megszervezésében is lehet ránk számítani.

Házon belül első sorban a kényelmes szállás, az étkezés és a hangulatos kert illetve közösségi terek állnak rendelkezésre, de fantasztikus csapatépítő helyszíneket tudunk ajánlani a közelben.

Csapatépítő programok a közelben

Ha egy pörgős időszak utáni pihentető kikapcsolódásra vágyik a csapat, vagy ha nem mindennapi helyzetekben szeretnétek fejleszteni a csapatdinamikát, mindkét esetben számos remek ötletünk van:

Pihentető programok

Képek a környék csapatépítő programjairól

Céges rendezvény a Holidays Club Resortsban

25 szobaegységünkben 66 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség. Többlégterű szobáink lehetővé teszik a résztvevők külön légtérben való elhelyezését is.
Mivel az épület 2 szintes, ezért kisebb létszám esetén megoldható, hogy a csapatépítő résztvevői a többi vendégtől elszeparáltan kapjanak szállást. Így a pár fős tréningeknek is szívesen adunk helyet.

Tréningek, megbeszélések – akár több kisebb csoportban is – éttermünkben, recepciónkon, kerti fedett teraszunkon vagy a kertünkben is lehetségesek.

Céges csapatépítő rendezvényeket legalább 20 fő létszámtól vállalunk.

Ha este egy kis mulatságra lenne igény, zenész vagy dj felkutatásában is segítségükre lehetünk.

A csapatépítő ajánlatainkban: 

  • szállás
  • étkezés
  • fürdő belépő (opcionális)

is szerepel.

Terembérletet nem számolunk fel.

Egész évben várjuk cégek jelentkezését, egyedi ajánlatainkat igény szerint adjuk.